Innebandy

Innebandy

KFUM Umeå har idagsläget ett tjejlag (F-03) i innebandy. Laget spelar i division 2 och 3 och samarbetar med Sandåkerns SK gällande spelarutbyten. Vi följer innebandyförbundets nya utbildningsmodell och erbjuder alla våra spelare, ledare och föräldrar utbildningar.


Innebandy Galleribild 1
Innebandy Galleribild 2
Innebandy Galleribild 3
Innebandy Galleribild 4
Innebandy Galleribild 5
Innebandy Galleribild 6
Innebandy Galleribild 7
Innebandy Galleribild 8
Innebandy Galleribild 9
Innebandy Galleribild 10

Vad kostar det?

Beslutade träningsavgifter för 2016/2017  är 450 kr per termin (plus medlemskap*).

*Medlemskapet kostar 125 kr per år.

 

 

 

 

Till dig som är vårdnadshavare

För oss är det viktigt att både du och ditt barn känner er trygga i vår verksamhet. Vi har lång erfarenhet av idrott och sommarläger och på vägen har vi lärt oss att utveckla barn och ungdomar och låta dem pröva sina vingar under trygga former. För oss handlar det om att sätta barn och unga i centrum, att låta dem ta plats och få utlopp för sina intressen och viljor. Vi tar oss tid att lyssna och uppmärksamma, att engagera och entusiasmera. Vi uppmuntrar våra deltagare att bry sig om andra, sin omvärld och sig själva. För människor som mår bra och trivs har förmågan att få andra människor att må bra och trivas.

Träningstider och lagsidor

Träningstider och lagsidor

För dig som redan är medlem har vi samlat allt som är aktuellt inom KFUM Idrott på SportAdmin. Där hittar du lagsidor, träningstider, matcher, evenemang och mycket mer.
Länk till SportAdmin


Start Filosofi

Vi skapar möjligheter för unga människor

KFUM är en rörelse av unga människor, för unga människor. Vi tror att unga människors vardag idag kommer att påverka hur vårt samhälle ser ut i framtiden. För att vi ska få en bättre gemensam framtid behöver vi trygga och modiga människor som bryr sig om sig själva och andra. Det får vi genom att skapa möjligheter för unga människor att utvecklas och må bra, idag.

Människor i alla åldrar är välkomna till KFUM, vi vill inte exkludera någon. Vi tror inte att det finns någon speciell aktivitet eller verksamhet som är bäst för att ge möjligheter för unga att växa. Allt beror på människorna och omständigheterna. Därför kan man göra vad man vill inom KFUM, så länge man följer våra värderingar och vår idé.

Kontakta KFUM Umeå Idrott

Följ oss på webben

HÄR HITTAR DU OSS
Järnvägsallén 20
903 28 Umeå
www.kfum.nu

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Translate »