Välkommen att söka jobb hos oss!

Eftersom vår verksamhet ständigt utvecklas och växer så är vi ofta i behov av nya medarbetare. Under sommarperioden så behöver vi också ideellt arbetande lägerledare på våra lägergårdar.  Aktuella tjänster utannonseras på Platsbanken och här nedan.

KFUM Umeå är en idéburen, ideell förening som arbetar för att skapa möjligheter för unga människor. Vi gör det genom idrott, sommarläger, lägerskolor, kurser, yrkesutbildningar och socialt arbete. KFUM är en aktiv samhällsaktör som  vill ligga i framkant när det gäller att skapa meningsfull verksamhet tillsammans med unga människor. Vi är ca. 1600 medlemmar, 45 årsanställda och 200 säsongsanställda. Föreningens omsättning uppgår till ca 30 miljoner kronor per år. Förutom de anställningar som beskrivs nedan söker vi också ideellt engagerade som vill jobba ideellt på Norrbyskärs lägergård och på Nydalas aktivitetscenter.

Ideella uppdrag på Norrbyskärs lägergård eller på Nydalas aktivitetscenter>>


Projektledare för Cafékvällar

KFUM Umeå är en idéburen ideell förening som skapar möjligheter för unga människor. Vi gör det genom idrotts- och friluftsverksamheter, läger/lägerskolor på Nydala och Norrbyskär, utbildningar och socialt arbete. Föreningen har ca 1 700 medlemmar, 37 årsanställda och 250 säsongsanställda.

KFUM Umeå har fått medel från MUCF för att under ett år starta upp café- och temakvällar för ungdomar med start i höst. Vi vill skapa en mötesplats för alla ungdomar men med särskilt fokus på de med NPF eller liknande osynliga funktionsvariationer då vi vet att de ofta blir isolerade och har svårt att hitta ut i positiva sociala sammanhang. Verksamheten ska ha öppet en kväll i veckan med café och trevlig gemenskap. En gång i månaden kommer vi att ha ett speciellt tema för kvällen. Vid dessa tillfällen kanske vi bjuder in en gäst som berättar utifrån temat eller hittar på nåt annat. Viktigt för verksamhetens utformning och innehåll är att ungdomarna är delaktiga. Förutom projektledaren vill vi också engagera ideella ledare som är med och håller ihop kvällarna och ser till att det blir den inkluderande mötesplats vi vill skapa.

Projekttid: september 2017 tom augusti 2018.

Vi söker nu en projektledare på 50% för detta med tillträde i september.

Arbetsuppgifter

Planering av och konceptutveckling för café- och temakvällarna i samverkan med ungdomar och ideella ledare. Här ingår tjänstgöring under dessa kvällar.
Rekrytering, utbildning och arbetsledning av ideella ledare.
Budgetansvar och projektredovisning
Kontakt med samarbetspartners och finansiärer.
Externa kontakter och marknadsföring för att sprida information om mötesplatsen och jobba för dess fortlevnad.

Läs projektbeskrivning här

Egenskaper/kvalifikationer

Vi tror att du har en beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå. Du är självgående, har lätt för att bygga relationer och driva utveckling framåt. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba som projektledare med budgetansvar. Du bör ha erfarenhet av och kunskap om att jobba med/möta människor med NPF eller liknande utmaningar. Vi vill att du har erfarenhet av arbete som ledare för unga och gärna i någon form av fritidsverksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B* erfordras.

Kollektivavtal finns. Kontakta föreningsdirektör Åsa S Boman 090-18 57 12 alt. 070-176 86 46 för mer information om tjänsten.

Ps: då jag kommer att ha semester delar i tiden är det inte alltid jag kan svara i telefonen. Lämna ett meddelande till mig så ringer jag upp. Under V 29 är jag i tjänst och sen från den 7 augusti. Ds.

Sista dag för ansökan är 2017-08-31. Ansökningarna kommer att hanteras löpande. Skicka ansökan till: jobba@kfum.nu


Följ oss på webben

HÄR HITTAR DU OSS
Järnvägsallén 20
903 28 Umeå
www.kfum.nu

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Translate »