Dela med dig av sommarens fotografier!

TÄVLINGEN ÄR ÖPPEN FÖR ALLA UNDER HELA SOMMAREN
När du tar ett fotografi i sommar som du vill dela med dig av så kan du med fördel göra det på instagram och samtidigt delta i KFUM Umeås sommartävling där de tre bästa fotografierna vinner vars två biobiljetter.
ENKELT ATT DELTA
Se först till att du följer KFUM Umeå på Instagram. Sedan är det bara att posta bilden på Instagram och se till att den är taggad med #kfumumeåsommar. Tävlingen är öppen till den 20:e augusti.
TRE VINNARE
De tre fotografier som bäst förmedlar känslan av sommar, gemenskap och värme vinner vardera två biobiljetter. Vinnarna utses av KFUM Umeås ledningsgrupp under augusti månad och vinnarna informeras kort därefter genom en kommentar på vinnarbilderna på Instagram.
OM DU VILL VETA MER…
…så mejlar du din fråga till tavling@kfum.nu eller kommer förbi så kan vi svara på dina frågor.

Tävlingsregler och villkor

Genom att delta i tävlingen #kfumumeåsommar accepterar du följande tävlingsregler:

Tävlingen arrangeras av KFUM Umeå via Instagram och pågår mellan den 15 juni och 20 augusti 2017. 

Tävlingen går ut på att tagga sommarbilder på Instagram med #kfumumeåsommar. De tre fotografier som bäst förmedlar känslan av sommar, gemenskap och värme vinner vardera två biobiljetter.

Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.

Vinsten består av två biobiljetter. Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll eller omfattning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

KFUM Umeå kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.

Du får bara bidra med bilder som du själv har tagit. Alla foton som är rätt taggade räknas som ett tävlingsbidrag och har en chans att vinna under förutsättning att den tävlande följer KFUM Umeå på Instagram. Deltagarna är själva ansvariga utgivare av sina respektive tävlingsbidrag. KFUM Umeå ansvarar inte för borttagna, stötande eller ogiltiga bidrag.

Genom att delta i tävlingen ger deltagarna KFUM Umeå rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera de vinnande bidragen i samband med presentation av vinnarna.

Juryn består av KFUM Umeås ledningsgrupp. Vinnarna utses efter tävlingens slut och de meddelas då resultatet.  Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnarna kommer att meddelas genom en kommentar på vinnarbilderna på Instagram där vinnarna kommer att uppmanas att ta kontakt med KFUM Umeå via en där angiven mejladress. Vinsten kan hämtas ut till och med den 30 november.

Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta tavling@kfum.nu

 

Följ oss på webben

HÄR HITTAR DU OSS
Järnvägsallén 20
903 28 Umeå
www.kfum.nu

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Translate »